Behandeling volwassenen

Wieke van Belle

Creatief therapeut (drama)

Specialisme: Mensen en kinderen in hun kracht zetten. Om je goed te kunnen voelen is het belangrijk dat je jezelf mag zijn. Dat betekent dat je iets moeilijk mag vinden, maar dat betekent ook dat je trots mag zijn als je iets goed kunt. Door je sterke kant te kennen, dat wat jij leuk vindt, of waar je goed in bent, kun je de veerkracht vinden om uit moeilijke situaties te komen.

Ik ben Wieke van Belle, 35 jaar en ik ben nieuwsgierig ingesteld. Ik leer veel door te doen en te ervaren, en ik leer van andere mensen. Nu als moeder leer ik eindeloos veel van mijn kinderen en van mijn vriend leer ik liefde te geven en te ontvangen. Tijdens mijn opleiding voor dramatherapie en de vervolgcursussen die ik volg leer ik steeds weer opnieuw de kracht van het ervaren. Daar leer ik hoe belangrijk het is dat je kwetsbaar mag zijn, maar ook dat het belangrijk is dat je je kracht kent en kunt gebruiken. Binnen de therapie wil ik anderen graag de veilige ruimte te bieden, zodat zij ook kunnen leren door te ervaren. Dat je kunt leren wat je sterke kanten zijn, waar je plezier uit haalt, wat je moeilijk vindt, wanneer je boos wordt en hoe je weer in contact komt met je veerkracht en je kracht.

Inloopuur

Wij verzorgen dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur een inloopuur. U kunt altijd binnenlopen of bellen. Wij denken graag met u mee.

Heeft u een verwijsbrief? Neemt u die dan gelijk mee naar het inloopuur.

GGZ Centrum Wageningen

Generaal Foulkesweg 28 
6703 BS Wageningen

Tel 0317-413 901
(tussen 8:30 en 12:00 uur
en 14.00 en 16.00 uur)

Of stuur een email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitsstatuut

7,3 (CQ-index 2021)

Bejegening: 4,5

Samen beslissen: 4,2

Uitvoering behandeling: 3,6

© - GGZ Centrum Wageningen - Webdesign: Buro Blûn