Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

Marloes Damen

Marloes DamenGZ-psycholoog

Mijn naam is Marloes Damen. In 2006 heb ik de opleiding orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit afgerond. Vervolgens heb ik gewerkt in verschillende eerste- en tweedelijnspraktijken binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik zag daar kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en ouders/verzorgers voor psychodiagnostisch onderzoek en behandeling. In 2013 heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Daarnaast ben ik EMDR-therapeut. Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor de krachten van kinderen/jongeren en ouders om te kunnen groeien. Met geduld, humor en rust bekijken we samen wat hiervoor nodig is.

Team behandeling kinderen

Monique Verburg

Monique Verburg

Kinder- en jeugdpsychiater

Meer info


Marloes Damen

Marloes Damen

GZ-psycholoog

Meer info


Tosca Scholte

Tosca Scholte

PMT therapeut, psycholoog

Meer info