Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

Vergoeding

De vergoeding van de behandeling en begeleiding voor kinderen jonger dan 18 jaar valt onder de Jeugdwet (JW). Het uitbetalen van de vergoeding verloopt via de gemeente waarin het kind woont.

Behandelingen door GGZ Centrum Wageningen worden alleen vergoed door gemeenten waarmee wij een contract hebben. Daarnaast moet de gemeente een zorgindicatie afgeven voor het kind.

GGZ Centrum Wageningen heeft een contract met de volgende gemeenten: Arnhem, Barneveld, Buren, Culemborg, Doesburg, Duiven, Ede, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Maasdriel, Nederbetuwe, Neerijnen, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Renswoude, Rheden, Rhenen, Rijnwaarden, Rozendaal, Scherpenzeel, Tiel, Veenendaal, Wageningen, Westervoort, West Maas en Waal, Zaltbommel en Zevenaar.