Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

Aanmelden

U kunt op werkdagen tussen 9:00 en 10:00 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij ons langskomen tijdens het inloopuur. U kunt dan kennis maken met een van onze behandelaren en een kijkje nemen in ons Centrum.

Tijdens het gesprek bekijkt de behandelaar of wij u kunnen helpen en kunt u zelf kijken of u het gevoel hebt dat u bij ons aan het juiste adres bent. Uw huisarts verwijst u naar de GGZ en of de verwijzing voor de Basis GGZ of naar de Specialistische GGZ is. Als u al bij de huisarts bent geweest, kunt u de verwijsbrief meenemen naar het inloopuur en u direct inschrijven.

Inschrijving

Voor een inschrijving hebben wij de volgende informatie van u nodig:

  • vragen we u ook om naar het inloopspreekuur te komen, vervolgens kunnen we een intake inplannen.
  • de verwijsbrief van uw huisarts;
  • uw identiteitsbewijs;
  • het is handig als u vooraf ook onze algemene voorwaarden door kunt nemen?
  • een ingevulde digitale inschrijfformulier;

  • op ons kantoor kunt u een akte van cessie tekenen als u verzekerd bent bij CZ, Delta Lloyd of OHRA, en een verwijzing van de huisarts voor sggz heeft.