Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

In de kerstvakantie zijn we gesloten vanaf dinsdag 25 december tot en met dinsdag 1 januari.

Klik hier voor de belangrijke mededeling over vergoedingen 2019.

André van Wolferen

Andre van WolferenMaatschappelijk Werker / GGZ Agoog

Specialisme: begeleiden van acceptatie- en veranderprocessen

Ieder mens heeft zijn eigen krachten & mogelijkheden. Juist wanneer die krachten & mogelijkheden benut worden, komt de mens goed tot z’n recht.

Voor mij is het belangrijk dat de cliënt in zijn/haar behandeling volledig zichzelf mag zijn. Juist in die eigenheid worden oplossingen gevonden, komt groei tot stand. Een gelijkwaardig en persoonlijk contact is daarbij van essentieel belang en is zodoende voor mij de basis van elke behandeling.

In de behandeling ga ik graag op zoek naar het unieke van jou; wat maakt jou tot de mens die je nu bent, welke wensen heb je en hoe kun je die verwezenlijken? Daarbij zet ik datgene in wat jou kan helpen. Dat kan een gesprek zijn, maar als dat past gebruik ik ook andere werkvormen, zoals: oefeningen, rollenspelen en/of bewegingsactiviteiten.

Acceptatie en verandering gaat vaak hand in hand. Er wordt niet voor niets gezegd: Je kunt jezelf pas veranderen als je accepteert wie je bent. In de behandelingen die ik bied, maak ik van dit gegeven gebruik. Dit betekent dat ik jou help bewust te worden, te accepteren en vervolgens, zo nodig, te veranderen.

Team behandeling volwassenen