Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

Annemarie van Harn

Annemarie van HarnAlgemeen directeur / SPV

Specialisme: Behandelen persoonlijkheidsstoornissen / verbindende gesprekstechnieken

Ik hou van open samenwerken. Met iedereen waar ik mee te maken heb. Het geeft zoveel kracht en vertrouwen als er gelijkwaardig contact is. De afgelopen jaren heb ik als mediator veel ervaring opgedaan in verbindend werken. Daarvoor werkte ik als behandelaar in de crisisdienst en op een afdeling voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Ik merk dat ik met mijn open manier van werken vooral iets kan betekenen voor mensen die in de grote GGZ instanties zijn vastgelopen in de voorgeschreven behandelpaden en protocollen. Naast mijn managementtaken heb ik momenteel als behandelaar vooral een beschikbare rol voor dringende vragen en problemen. Door neutraal en betrokken te luisteren ontstaat er eigenlijk altijd ruimte voor oplossingen.