Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

Janny Schepers

Janny SchepersIk werk hier als arts en richt me, in samenwerking met de kinder- en jeugdpsychiater, vooral op medicatiebehandeling en behandeling/begeleiding. Recent heb ik de basiscursus cognitieve gedragstherapie afgerond. Tevens indiceer ik voor lichttherapie ( bij winterdepressie). Op dit moment zie ik de volwassen cliënten. Ik vind het fijn om samen met de cliënt te bekijken welke behandeling bij haar/hem past. Bij GGZ Wageningen is de sfeer warm en huiselijk, dat vind ik heel plezierig werken. Ik luister graag, wil iemand echt leren kennen. Ik heb een open houding en veel geduld. Eerder heb ik in een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt en in een verpleeghuis voor jonge volwassenen.