Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

Wieke van Belle

wieke van belleCreatief therapeut (drama)

Specialisme: Mensen en kinderen in hun kracht zetten. Om je goed te kunnen voelen is het belangrijk dat je jezelf mag zijn. Dat betekent dat je iets moeilijk mag vinden, maar dat betekent ook dat je trots mag zijn als je iets goed kunt. Door je sterke kant te kennen, dat wat jij leuk vindt, of waar je goed in bent, kun je de veerkracht vinden om uit moeilijke situaties te komen.

Ik ben Wieke van Belle, 35 jaar en ik ben nieuwsgierig ingesteld. Ik leer veel door te doen en te ervaren, en ik leer van andere mensen. Nu als moeder leer ik eindeloos veel van mijn kinderen en van mijn vriend leer ik liefde te geven en te ontvangen. Tijdens mijn opleiding voor dramatherapie en de vervolgcursussen die ik volg leer ik steeds weer opnieuw de kracht van het ervaren. Daar leer ik hoe belangrijk het is dat je kwetsbaar mag zijn, maar ook dat het belangrijk is dat je je kracht kent en kunt gebruiken. Binnen de therapie wil ik anderen graag de veilige ruimte te bieden, zodat zij ook kunnen leren door te ervaren. Dat je kunt leren wat je sterke kanten zijn, waar je plezier uit haalt, wat je moeilijk vindt, wanneer je boos wordt en hoe je weer in contact komt met je veerkracht en je kracht.