Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Behandeling volwassenen

Behandeling volwassenen

  • Uitgebreide en zorgvuldige intake;
  • Keuze uit verschillende behandelmogelijkheden;
  • Open en vriendelijke sfeer op basis van gelijkwaardigheid;
  • Samen geven wij uw behandeling vorm.

CONTACT

Behandeling en ondersteuning op maat

GGZ Centrum Wageningen levert gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Maar wij bieden u ook ondersteuning als u problemen heeft thuis of op het werk. Of worstelt met onzekerheid, impulsiviteit of spanningen. Wij werken met een gestructureerd behandelprogramma. Onze werkwijze is open en gericht op afstemming en gelijkwaardigheid.

Als u zich bij ons aanmeldt, beoordelen wij uw situatie en stellen een diagnose. Een probleem of stoornis waaraan gewerkt wordt tijdens de behandeling. Dat kan autisme zijn, depressie, ADHD, angst- of een persoonlijkheidsstoornis. In ons centrum werken ervaren hulpverleners die uw belang centraal stellen en zich verdiepen in uw situatie. Het gaat erom dat u zich gehoord en gezien voelt en de regie over uw leven weer terugkrijgt. Als u zich door ons laat behandelen staat er een team om u heen. Dit team bestaat uit verschillende hulpverleners die nauw met elkaar samenwerken.

Behandelingen bij ernstige problematiek

Bij GGZ Centrum Wageningen staat uw persoonlijke ontwikkeling en autonomie centraal, ook als er sprake is van ernstige problematiek. Heeft u een ernstige psychiatrische aandoening, zoals borderline, depressie of een psychose? Het gespecialiseerde behandelteam van GGZ Centrum Wageningen helpt u via therapie en gesprek zo goed mogelijk weer op weg. Zij dragen er aan bij dat u zo zelfstandig mogelijk kunt leven in uw eigen woonomgeving. Ook als u een chronische psychiatrische ziekte heeft die u vooral met medicijnen onder controle hebt gehouden, kunnen wij u ondersteunen met intensieve begeleiding. Uit onderzoek blijkt dat er met behandeling nog heel wat te winnen valt.

Verwijzing huisarts

Bent u door uw huisarts verwezen naar de GGZ, dan kunt u voor zowel de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) als de Specialistische GGZ (SGGZ) bij ons terecht.