Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

  • HOME
  • Contact en wachttijd

Contact en wachttijd

Inloopuur

Voor een kennismaking met ons en onze manier van werken, kunt u op iedere werkdag bij ons terecht tussen 9.00 en 10.00 uur. U kunt altijd binnenlopen of bellen. Wij denken graag met u mee. Heeft u al een verwijsbrief? Neemt u die dan gelijk mee naar het inloopuur.

Kinderen en jeugd

Voor gerichte vragen over behandeling van jeugdigen en kinderen houdt Monique Verburg, hoofdbehandelaar, telefonisch spreekuur op dinsdag tussen 12.00 en 13.00 uur,  om uw vragen te beantwoorden.

Wachttijd tussen kennismaking en intake

Als u al weet dat u uzelf of uw kind wilt aanmelden voor behandeling en als u hier een verwijsbrief voor heeft, plannen we een intake met éen van onze jeugdspecialisten. De wachttijd voor intake is twee à drie weken. In de intake onderzoeken we de behandelmogelijkheden en stemmen dit met u en uw kind af.

Géén wachttijd tussen intake en behandeling

Omdat we in het kennismakingsgesprek bekijken welke behandelaar het meest geschikt is voor het opstarten van de behandeling, is de intake over het algemeen gelijk de start van de behandeling. Er is dus geen wachttijd tussen intake en behandeling.