Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantieperiode

De komende weken is de receptie aanwezig van 8.30 uur tot 13.00 uur. Voor dringende zaken kunt u een (whats-app) bericht sturen aan onze receptietelefoon, telefoonnummer: 0630991772. Een collega zal dan op een rustig moment contact met u opnemen.

17 oktober nieuw adres!

Op maandag 17 oktober opent GGZ centrum Wageningen haar deuren op het nieuwe adres: Generaal Foulkesweg 28. De verhuisberichten zijn de deur uit.

De eerste twee cliënten hebben het nieuwe pand al bezocht. Op dinsdagavond 27 september liepen zij tussen ladders en nieuw gezette wandjes door het nieuwe GGZ Centrum Wageningen. Samen hebben we gesproken over de inpassing van de wensen van de cliënten voor de nieuwe plek. Tijdens de rondleiding kwamen bovendien ook nog nuttige tips naar voren.

De locatie is een stuk groter en lichter. We zetten ons in om de gewaardeerde knusse sfeer en de ervaren kleinschaligheid te behouden. We maken er, samen met uw inbreng, iets moois van.

Parkeren wordt mogelijk op het terrein, bij het tegenover gelegen Zideris met een vignet, of op een van de zijwegen van de Generaal Foulkesweg – een klein stukje de berg op.

Wij zijn verhuisd!

GGZ Centrum Wageningen is verhuisd. Ons nieuwe adres is Generaal Foulkesweg 28 in Wageningen. Wij zijn blij met en trots op ons nieuwe kantoor. Een ruimere en lichtere locatie, minder gehorig en waar we een raam open kunnen zetten als dat nodig is. Gebleven is de door onze cliënten zo gewaardeerde gemoedelijke en kleinschalige sfeer. Graag verwelkomt Marianne u met een lekker kopje koffie of thee!