Nieuws en achtergrond

Informatie bijeenkomst

Binnen de Geestelijke Gezondheidszorg geeft de samenwerking tussen Regiebehandelaar en uitvoerend behandelaar nogal eens problemen. De verdeling van taken en verantwoordelijkheden kan voor verwarring en onenigheid zorgen. Volgens ons is het mogelijk om hierin gelijkwaardig en helder samen te werken juist door het verschil in rol en positie te benadrukken.

Een ander probleem in de GGZ is de focus op de klachten. De laatste jaren draaide het in de ggz om effectmetingen gericht op klachtreductie. Wij zijn voorstander van effectmetingen, als middel om het effect te verhogen. Niet als doel op zich. Net als veel anderen ondertussen denken wij dat doelgericht werken meer houvast biedt dan klachtgericht werken. 

Wij willen over onze samenwerkingsvorm vertellen, zodat iedereen hoort dat we binnen de GGZ met veel minder moeite veel betere resultaten kunnen behalen.

We geven regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Op 9 december is de volgende. Dan praten we over doelgericht werken en hoe dat er in de praktijk uit ziet. 

Werk je in de GGZ of heb je met de GGZ te maken en ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom vanaf half zeven op maandagavond 9 december. 

De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Op ons adres in Wageningen. Geen kosten. 

Aanmelden informatieavond

Inloopuur

Wij verzorgen dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur een inloopuur. U kunt altijd binnenlopen of bellen. Wij denken graag met u mee.

Heeft u een verwijsbrief? Neemt u die dan gelijk mee naar het inloopuur.

GGZ Centrum Wageningen

Generaal Foulkesweg 28 
6703 BS Wageningen

Tel 0317-413 901
(tussen 8:30 en 12:00 uur
en 14.00 en 16.00 uur)

Of stuur een email naar:
receptie@ggzwageningen.nl

Kwaliteitsstatuut

7,3 (CQ-index 2021)

Bejegening: 4,5

Samen beslissen: 4,2

Uitvoering behandeling: 3,6

© - GGZ Centrum Wageningen - Webdesign: Buro Blûn