Nieuws en achtergrond

Nieuwe behandelstructuur

Jan van Montfoort (1953) heeft besloten ons centrum te verlaten. Per 1 april 2022 is hij niet meer werkzaam bij GGZ Centrum Wageningen. Jan heeft als medeoprichter en regiebehandelaar de basis gelegd voor onze gelijkwaardige en gestructureerde behandelvorm. De structuur van de behandelingen werd door Jan gedragen en hij wordt zeker gemist.

We merken dat zijn vertrek ook ruimte maakt en nieuwe kansen biedt. Tot 1 september zitten we in een overgangsfase naar een nieuwe behandelstructuur. Aankomende maanden werken we met meerdere interim regie behandelaren. Daarnaast stellen we verschillende vacatures open.

Om de grote vraag voor behandelingen te blijven beantwoorden beginnen we vanaf 1 mei met groepsbehandelingen. Daarnaast zijn de collega’s van het inloopuur altijd beschikbaar voor praktische en dringende vragen om de tijd voorafgaand aan nieuwe behandelingen op te vangen.

Wij blijven ons hard maken voor een nieuwe GGZ cultuur. Waarbij eigen verantwoordelijkheid centraal staat. Zowel behandelaren als cliënten worden bij ons uitgenodigd om zich vrij te voelen om eigen keuzes te maken. Het net ingevoerde ZorgPrestatieModel helpt hierbij. Het geeft de gelegenheid om indicatie en coördinatie van behandelingen uit elkaar te halen, waardoor de verantwoordelijkheid van de uitvoering van de behandelingen bij behandelaren zelf komt te liggen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Annemarie van Harn, zorg coördinator, of bij onze receptie. We vinden het fijn als u meedenkt en we houden u graag op de hoogte over de voortgang.

Inloopuur

Wij verzorgen dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur een inloopuur. U kunt altijd binnenlopen of bellen. Wij denken graag met u mee.

Heeft u een verwijsbrief? Neemt u die dan gelijk mee naar het inloopuur.

GGZ Centrum Wageningen

Generaal Foulkesweg 28 
6703 BS Wageningen

Tel 0317-413 901
(tussen 8:30 en 12:00 uur
en 14.00 en 16.00 uur)

Of stuur een email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitsstatuut

7,3 (CQ-index 2021)

Bejegening: 4,5

Samen beslissen: 4,2

Uitvoering behandeling: 3,6

© - GGZ Centrum Wageningen - Webdesign: Buro Blûn