Behandel team

Robèrt Vendelbosch

GZ-Psycholoog - Regie-behandelaar

Mijn naam is Robèrt Vendelbosch en ben sinds een paar jaar werkzaam als regiebehandelaar bij GGZ Wageningen. De keuze om hier te komen werken is dat wij anders werken dan veel andere GGZ instellingen. Zo zetten wij tijdens de intakefase al diverse psychologische vragenlijsten in om op die manier meer en sneller zicht te krijgen op de verschillende aspecten die een rol zouden kunnen spelen in de aanmeldingsklachten. Daarnaast, en in het verlengde daarvan, spreekt het mij erg aan dat wij niet sec werken met een vast behandelprotocol wat gekoppeld is aan een gestelde diagnose, maar bespreken we tijdens de intake samen met de cliënt waar hij/zij aan zou willen werken mede gebaseerd op de besproken uitkomsten van de eerder genoemde vragenlijsten. Uit dit gesprek komt dan een concreet behandeldoel waar de cliënt in het behandelblok van maximaal zes gesprekken met de behandelaar aan gaat werken om dat na afloop te evalueren.

Wat mij verder trekt aan GGZ Wageningen is dat ons team bestaat uit meerdere disciplines en wij korte communicatielijnen hebben. Regie en verantwoordelijkheid nemen voor het eigen ontwikkelproces spreken mij als uitgangspunten voor de behandeling ook erg aan.

Inloopuur

Wij verzorgen maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur een inloopuur. U kunt altijd binnenlopen of bellen. Wij denken graag met u mee.

Heeft u een verwijsbrief? Neemt u die dan gelijk mee naar het inloopuur.

Wachttijd

GGZ Centrum Wageningen

Generaal Foulkesweg 28 
6703 BS Wageningen

Tel 0317-413 901
(tussen 8:30 en 12:00 uur
en 14.00 en 16.00 uur)

Of stuur een email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitsstatuut

8,0 (CQ-index 2022)
Meer over CQ-index

Bejegening: 4,7

Samen beslissen: 4,3

Uitvoering behandeling: 4,0

© - GGZ Centrum Wageningen - Webdesign: Buro Blûn