Behandel team

Lize Schepper

Vaktherapeut creatief

De afgelopen jaren heb ik besteed aan het behalen van mijn bachelor creatieve therapie. De psyche van de mens heeft mij altijd al gefascineerd. Tijdens mijn studie heb ik ervaren dat creativiteit mij dichter bij mijzelf kan brengen. Bewuste en of onbewuste gedachten, gevoelens en gedragingen kunnen zichtbaar worden en er kan concreet iets mee gedaan worden. Je kunt aanpassingen doen in het beeld, je kunt erover heen gaan, iets compleet nieuws maken of het zelfs weggooien. Behoeftes voelen die jou kunnen helpen dichter bij jezelf te komen.

Ik heb ervaring opgedaan in een creatief atelier voor mensen met een psychische stoornis en in de acute volwassenen psychiatrie. Door mijn rust en kalmte is er ruimte voor alle emoties die ervaren worden. Het is mijn passie om mensen te helpen en een stukje inzicht in zichzelf mee te geven. Niet alles wat in een mens omgaat, wat er in het hoofd of het lichaam gebeurt, is te omschrijven met woorden. Als woorden tekortschieten kan er op een creatieve manier expressie aan gegeven worden. Het gaat om de beleving en het proces en niet om het eindresultaat.

Inloopuur

Wij verzorgen maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur een inloopuur. U kunt altijd binnenlopen of bellen. Wij denken graag met u mee.

Heeft u een verwijsbrief? Neemt u die dan gelijk mee naar het inloopuur.

Wachttijd

GGZ Centrum Wageningen

Generaal Foulkesweg 28 
6703 BS Wageningen

Tel 0317-413 901
(tussen 8:30 en 12:00 uur
en 14.00 en 16.00 uur)

Of stuur een email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitsstatuut

8,0 (CQ-index 2022)
Meer over CQ-index

Bejegening: 4,7

Samen beslissen: 4,3

Uitvoering behandeling: 4,0

© - GGZ Centrum Wageningen - Webdesign: Buro Blûn