Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Vakantietijd

In de kerstvakantie bent u welkom op het inloopspreekuur: op maandag 23 december, dinsdag 24 december, donderdag 2 januari en op vrijdag 3 januari. 

Als we open zijn is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december is de receptie bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur, op deze twee dagen is er geen inloopspreekuur.

We zijn gesloten op: 1e, 2e en 3e kerstdag en op nieuwjaarsdag. 

André van Wolferen

Andre van WolferenMaatschappelijk Werker / GGZ Agoog

Specialisme: begeleiden van acceptatie- en veranderprocessen

Ieder mens heeft zijn eigen krachten & mogelijkheden. Juist wanneer die krachten & mogelijkheden benut worden, komt de mens goed tot z’n recht.

Voor mij is het belangrijk dat de cliënt in zijn/haar behandeling volledig zichzelf mag zijn. Juist in die eigenheid worden oplossingen gevonden, komt groei tot stand. Een gelijkwaardig en persoonlijk contact is daarbij van essentieel belang en is zodoende voor mij de basis van elke behandeling.

In de behandeling ga ik graag op zoek naar het unieke van jou; wat maakt jou tot de mens die je nu bent, welke wensen heb je en hoe kun je die verwezenlijken? Daarbij zet ik datgene in wat jou kan helpen. Dat kan een gesprek zijn, maar als dat past gebruik ik ook andere werkvormen, zoals: oefeningen, rollenspelen en/of bewegingsactiviteiten.

Acceptatie en verandering gaat vaak hand in hand. Er wordt niet voor niets gezegd: Je kunt jezelf pas veranderen als je accepteert wie je bent. In de behandelingen die ik bied, maak ik van dit gegeven gebruik. Dit betekent dat ik jou help bewust te worden, te accepteren en vervolgens, zo nodig, te veranderen.